Odamız Yönetim kurulu Toplantısı ve Nisan ayına ait olağan Meclis toplantısı video konferans ile gerçekleştirildi. - ( 18 Mayıs 2021)

Odamız Yönetim kurulu Toplantısı ve Nisan ayına ait olağan Meclis toplantısı video konferans ile gerçekleştirildi. Gündem maddeleri görüşülüp kabul edildikten sonra toplantıya katılan KOSGEB İl Müdürü Yusuf Yıldız, COVİD-19 Pandemisinden etkilenen öncelikli sektörlerdeki mikro ve küçük işletmelerin faaliyetlerini sürdürebilmeleri ve istihdam seviyelerini muhafaza edebilmeleri için tasarlanan "KOSGEB Mikro ve Küçük İşletmeler Hızlı Destek Proğramı"ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi. Meclis Üyelerimizin sorularının cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.