Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri - ( 21 Ekim 2021)

"Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri" 26 Ekim 2021 Salı günü saat 14:00'te internetüzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Akkuyu Nükleer Santrali A.Ş.işbirliğinde gerçekleştirilecek olan; "Akkuyu Nükleer Santral Projesi'nde İhalelerin Takibi ve TedarikçiOlmak İçin Yapılması Gerekenler" konulu seminerde; projede yerli katkının artırılması açısından potansiyelTürk tedarikçilerin Akkuyu NGS Projesi ve ihale kurallarıyla ilgili bilgilendirilmesi ve ana yüklenici ile biraraya getirilmesi amaçlanmaktadır. Seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki sorularıcevaplandırılacaktır.