SIAL Canada 2022 - ( 08 Kasım 2021)

İlgide kayıtlı yazıda, ülkemiz ihracatının ana lokomotiflerinden gıda sektörümüze yeni ihracat imkanlarıtemin etmek amacıyla, İstanbul Ticaret Odası tarafından SIAL Gıda Fuarlarına iştirak edildiğibelirtilmektedir.Yazıda devamla, Kanada'nın Montreal şehrinde 20-22 Nisan 2022 tarihleri arasında düzenlenecek SIALCanada 2022 Fuarı Türkiye milli iştiraki'nin İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği ve Türkiye milliiştiraki m2 katılım bedeli tüm ana hizmetler dahil 8.800 TL/m2 olarak belirlendiği kaydedilmektedir.SIAL Canada 2022 Türkiye milli iştirakine ilişkin duyuru metni ve sözleşme ekte sunulmaktadır.

Dosyayı indirmek için tıklayınız.