4. EİT İş Forumu, 26 Kasım 2021 Aşkabat - ( 22 Kasım 2021)

İlgi : Ekonomik İşbirliği Teşkilatı'nın 9.11.2021 tarih ve 1231 sayılı yazısı.
Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Sekreterliği ve SekretaryasıBirliğimiz tarafından yürütülen EİT Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 15. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı(EİT) Zirvesi kapsamında, 26 Kasım 2021'de, 4. EİT İş Forumu, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat kentindehibrit modda (fiziki ve online) gerçekleştirilecektir.

İş Forumu'na İran, Pakistan, Afganistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan veTürkmenistan'da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katlımları beklenmektedir.

Online kayıt EİT web sitesinde açık olup, 22 Kasım 2021 tarihinde kapatılacaktır. Rusça ve İngilizcesimultane tercüme hizmeti sağlanacak olup taslak program ekte sunulmaktadır. Toplantı zoom linki, teyitveren katılımcılarımıza ayrıca iletilecektir.

Katılım formu ve ayrıntılı bilgi için: https://eco.int/general_content/88737-Registration-for-4th-ECO-Business-Forum.html?t=General-content sitesi ziyaret edilmelidir.