OBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca ve İcra Kurulu Üyeleri, tarihte kendine ait mührü olan dünya üzerinde büyük değişikliklere kapı açan ilk kadın kahraman Puduhepa'nın topraklarına gezi düzenlediler. - ( 05 Mart 2022)

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Odamız TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca ve İcra Kurulu Üyeleri, tarihte kendine ait mührü olan dünya üzerinde büyük değişikliklere kapı açan ilk kadın kahraman Puduhepa'nın topraklarına gezi düzenlediler. Gerçekleştirilen geziye Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Önder İpek, Odamız Akademik Danışmanı Hitit Üniversitesi İİBF Finans ve Bankacılık Bölümü Öğr.Üyesi Doç .Dr. Eşref Savaş Başçı ve Genel Sekreter Yardımcımız Şule Akkese eşlik ettiler.