Yurt Dışı İş Gezisi Desteği Hakkında - ( 14 Nisan 2022)

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafındanBirliğimize gönderilen yazıda, Birliğimiz talepleriyle Yurt Dışı İş Gezisi Desteği kapsamında değişiklikyapılmasına ihtiyaç olduğu, bu kapsamda Yurt Dışı İş Gezisi Desteği üst limitinin 60.000 TL olarakbelirlendiği ifade edilmektedir.

KOSGEB'ten Birliğimize iletilen ilave bilgi notunda ise her bir yurt dışı iş gezisi için işletme başına sağlanacakdestek üst limitinin 20.000 TL olarak belirlendiği, bu tutarların 30.03.2022 tarihi itibariyle uygulanmayabaşladığı bildirilmektedir.

Bu doğrultuda güncellenen- 5 Adımda KOBİ'lere Yönelik KOSGEB Destekli Yurt Dışı Fuar Gezisi Düzenleyin,- 7 Adımda KOBİ'lere Yönelik KOSGEB Destekli Yurt Dışı İkili İş Görüşmeleri (B2B) Gezisi Düzenleyinafişleri ekte sunulmaktadır.

Dosyayı indirmek için tıklayınız.