Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Odamızı ziyaret etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Odamız toplantı salonunda Meclis Üyelerimiz ve sektör temsilcilerimiz ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na Odamızı ziyareti anısına hediye takdiminde bulundu. Ayrıca Ankara yolu üzerinde bulunan TOBB ve Çorum Ticaret Borsasına ait lisanslı depoların açılışı gerçekleştirdi. - ( 20 Mayıs 2022)