Odamız ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Hitit Üniversitesi HİTİTSEM'de gerçekleştirilen Ön Muhasebe Eğitimi'nde muhasebe eğitimini tamamlayan kursiyerlerimizin eğitim sertifikaları takdim edildi. - ( 07 Haziran 2022)

Odamız ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Hitit Üniversitesi HİTİTSEM'de gerçekleştirilen Ön Muhasebe Eğitimi'nde muhasebe eğitimini tamamlayan kursiyerlerimizin eğitim sertifikalarını, Odamız Akademik Danışmanı Hitit Üniversitesi İİBF Finans ve Bankacılık Bölümü Öğr. Üyesi Doç.Dr. Eşref Savaş Başçı,TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca,TOBB KGK Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aydoğdu takdim etti.