ULUSAL STAJ PROGRAMI - ( 24 Haziran 2022)

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından Birliğimize iletilen 15.06.2022 tarih ve 1623 sayılı resmi yazı ekte dikkatinize sunulmuştur. Söz konusu yazıda "Senin için Seferbiriz" teması ile yürütülen "Staj Seferbirliği Programı"nın ülkemizin istihdam politikaları doğrultusunda genişletilerek "Ulusal Staj Programı (USP)" olarak güncellendiği bilgisi iletilmektedir. Ulusal Staj Programı'nın geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi tüm üyelerinize duyurulması ve öğrencilere staj imkanı sağlaması genç istihdamının desteklenmesi bakımından önem arz etmektedir.
Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından Birliğimize iletilen https://we.tl/t-dafwSbFmZd linkinde yer alan örnek görsellerin web sitelerinizin ana sayfalarına yerleştirilmesi, ayrıca e-posta ve kısa mesaj ile gerekli duyuruların yapılarak Ulusal Staj Programı kapsamında stajyer istihdamının teşvik edilmesini rica ederim.