Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan Yüksel'e,Orta Karadeniz Bölge Başkan Yardımcısı Semra Şahin'e, İl Başkanı Pelin Tuğut'a ve İl Başkan Yardımcısı Ali Çan'a,Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal'a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederiz. - ( 01 Temmuz 2022)

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON) Genel Başkanı Hakan Yüksel'e, Orta Karadeniz Bölge Başkan Yardımcısı Semra Şahin'e, İl Başkanı Pelin Turgut'a ve İl Başkan Yardımcısı Ali Çan'a, Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal'a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederiz.