GÜRCİSTAN - 4. TİFLİS İPEK YOLU FORUMU - ( 14 Ağustos 2023)

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Gürcistan Ticaret ve Sanayi Odası'nın yazısına atfen, 4. Tiflis İpek Yolu Forumu'nun, Gürcistan Başbakanı Irakli Garibashvili'nin himayesinde, 26-27 Ekim 2023 tarihlerinde, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

60 ülkeden, 2000'den fazla katılımcı beklenen Forumun ilk gününde aşağıdaki konuların gündeme geleceği vurgulanmaktadır.

Orta Koridor'un artan rolü;
Doğu-Batı Ticaretinin yeni mimarisi;
Dijital bağlantı;
 Enerji sektöründe çeşitlendirme;
Turizmin sürdürülebilirliği;
Dirençli bir gelecek için çeşitlendirilmiş yatırımlar
Forumun ikinci gününde firmaların bir araya gelebileceği bir Yatırım Forumu düzenleneceği ve bölgesel ve uluslararası yatırımcılar arasında ağ oluşturma ve ortaklıklar kurma fırsatları olacağı ifade edilmektedir.

Söz konusu foruma kayıt https://www.tbilisisrf.gov.ge/ adresinden yapılabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,