Çorum TSO’dan Emniyet Müdürü Arif Pehlivan’a ziyaret - ( 22 Aralık 2023)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Arif Pehlivan’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, TOBB öncülüğünde, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Çorum İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu (KGK) Başkanı Zeynep Çenesiz Yarımca, Çorum İl Genç Girişimciler İcra Kurulu (GGK) Başkanı Mehmet Fatih Altan, KGK Başkan Yardımcısı Gülden Arzoğlu ve GGK Başkan Yardımcıları Ozan Gazel ve Sinan Çakır ile birlikte Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Arif Pehlivan’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
ÇTSO Başkanı Başaranhıncal, Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Arif Pehlivan’ı ziyaretinde nezaketi ve misafirperverliği için teşekkür ederek, şehrin huzur ve güveni için canla başla çaba gösteren Emniyet teşkilatıyla her zaman uyumlu bir işbirliği içerisinde olduklarını ve bundan sonra da aynı uyum ve işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Başaranhıncal, “Sayın Müdürümüze mütevaziliği ve içtenlikle misafirperverliği için canı gönülden teşekkür ediyoruz. Ayrıca Emniyet Müdürlüğümüzde Özel Kalem Müdürümüz ve görev alan, bizleri güler yüzle karşılayan arkadaşlarımıza da nezaketleri için de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Çorum için birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.