Prof.Dr. Eşref Savaş Başcı’dan ÇTSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a Ziyaret - ( 23 Kasım 2023)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odamız Akademik Danışmanı Hitit Üniversitesi İİBF Finans ve Bankacılık Bölümü Öğr.Üyesi Prof.Dr. Eşref Savaş Başcı ÇTSO Yönetim kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Başaranhıncal, “Odamız Akademik Danışmanı Hitit Üniversitesi İİBF Finans ve Bankacılık Bölümü Öğr.Üyesi  doçentlik sürecini tamamlayarak Profesör unvanını almaya hak kazan Prof. Dr. Eşref Savaş Başcı hocamızı tebrik eder, akademik çalışmalarında başarılarının artarak devamını dilerim.”dedi.
Başcı, “Her zaman eğitim ve eğitimcinin yanında olan, Profesörlük ünvanı  için yaptığım çalışmalardaki destekleri  nedeniyle Sayın Çetin Başaranhıncal Başkanımıza çok teşekkür ederim.” dedi