“Üreten Kadın Girişimciler Pazar Yeri Projesi ‘’ - ( 23 Kasım 2023)

Çorum TSO koordinatörlüğünde faaliyetlerini yürüten, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum Kadın Girişimciler Kurulu tarafından’ “Üreten Kadın Girişimciler Pazar Yeri Projesi” kapsamında AHLPARK AVM kiosk alanında projeye katılan kadınlar tarafından yapılan ürünlerin yer aldığı satış stantların açılışını ÇTSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç Girişimler Kurulunda Başkanı Mehmet Fatih Altan ve misafirler ile birlikte katılım sağlayarak gerçekleştirdik.

En hayırlı ve tatlı kazanç, insanın el emeği, göz nuru, alın teri ile kazandığı rızıktır. Hayırlı satı pazarlarınız olsun.