Dijital Pazarlama ve Girişimcilik Uzmanı Yasin Kaplan ile “Dijital Pazarlama “ konulu etkinlik - ( 04 Mart 2021)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, Dijital Pazarlama ve Girişimcilik Uzmanı Yasin Kaplan ile “Dijital Pazarlama “ konulu etkinlik düzenlendi.

TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca başkanlığında kadın girişimcilerin katıldığı video konferans gerçekleştirildi. Dijital Pazarlama ve Girişimcilik Uzmanı Yasin Kaplan; bundan bir kaç sene öncesine kadar bir markanın pazarlama sürecinde yapılacakların sınırlı olduğunu, fakat dijital pazarlama ile birlikte birçok yeni yöntemin ortaya çıktığını, günümüzde televizyon, radyo, dergi gibi geleneksel pazarlama yöntemleri yerine; internet, sosyal medya, mobil ve alternatif dijital platformlar gibi bir çok seçeneklerin bulunduğunu vurguladı. Dijital Pazarlamada kullanılan mobil uygulamalar, mobil reklamlar, video reklamları, alışveriş reklamları, mail reklamları ve internet reklamları ile ilgili bilgiler verdi.

Eğitimin sonunda, TOBB Corum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca, Dijital Pazarlama ve Girişimcilik Uzmanı Yasin Kaplan’a teşekkür etti.